Mă întâlnesc cu cei mai tari

În 27 iunie, cei mai tari 6 bloggeri din Ro: http://monden.info, http://oradeanul.com, http://studentclub.ro/tudorg/, http://zoso.ro, http://buddha.voce.ro, http://bobbyvoicu.ro/, nu neaparat în ordinea asta, vor participa la o întâlnire, un workshop, la Oradea. Vor împărtăşii experienţa lor din lumea online (şi nu numai) şi vor face prezentări, celor 20 de invitaţi, printre care mă număr şi eu. (mulţumesc, Bobby)

Pentru un blogger începător, ca mine, este o ocazie  de a-i cunoaşte pe cei mai citiţi bloggeri, formatori şi lideri de opinie din lumea online din Ro. Dacă acceptaţi comparaţia, este ca şi când un tânăr antreprenor ar avea ocazia să-i cunoască, la aceeaşi întâlnire, pe 6 din primii 10 ai Top 100 milionari, sau ca şi cum un tânăr sportiv s-ar întâlni cu membrii echipei naţionale. Şi mai mult decât atât, cei 6 din Top 100 sau membrii echipei naţionale mai şi vorbesc despre succesele şi insuccesele lor, mai dau şi sfaturi şi vor să sprijine cariera celor invitaţi.

Sincer să fiu, abia aştept să merg, deşi sunt convins că în prezentări vor fi şi mulţi termeni pe care nu îi voi putea asocia cu lucruri familiare mie (termeni foarte specializaţi din lumea online), eu nefiind un pasionat de calculatoare, ci mai mult un utilizator care încearcă să se perfecţioneze. Aşa că, chiar dacă nu voi pricepe mare lucru, abia aştept să cunosc oamenii din spatele nick-urilor: oradeanu, zoso – pe el vrea să-l bată la trafic Voiculescu cu blogul lui, buddha şi ceilalţi, …  să nu uit, sunt foarte curios ce va scrie pe tricoul lui Bobby.

Detalii despre acest eveniment şi înscrieri se pot face la:

http://www.bobbyvoicu.ro/blogtrip-oradea-workshop.html

Reclame

2 responses to “Mă întâlnesc cu cei mai tari

  1. super Mihai, asteptam macar o poza de la intlnirea cu cei mai tari 🙂

  2. super tare, sa scrii cum a fost

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s